Amp Clamps

Amp Clamps

Amp Clamps

Genoeg van die microfoonstandaarden voor je versterker? Genoeg gehad van het feit dat ze altijd in de weg staan? Struikel je er over? Schop je ze soms per ongeluk om ver waardoor het geluid veranderd doordat de positie van de microfoon ten opzichte van de speaker veranderd?
Wil je al deze problemen niet meer EN het gemak van iedere keer de (vooraf bepaalde) 'sweet spot' van je speaker binnen 2 seconden lokaliseren zodat je altijd dezelfde sound hebt (als je wil, je kunt de microfoon nog steeds iedere kant opdraaien).

Dan heb jij Amp Clamp nodig!

 

Er zijn twee verschillende Amp Clamps.
De Amp Clamp Pro wordt geleverd met een klein plaatje (base plate) die met kleine schoefjes bevestigd kan worden aan de onderkant (aanbevolen) of zijkant van je versterker of speakerkast. Na het bevestigen van de 'base plate' kun je de Amp Clamp met microfoon (microfonen niet bijgeleverd) en al op de juiste positie schuiven. Keer op keer!

De Amp Clamp 'S' kan net als de 'Pro' met het bijgeleverde plaatje op de speakerkast of versterker bevestigd worden. Daarnaast heeft de 'S'-serie een verstelbare klem met vleugelmoer waardoor het gemakkelijk en snel op de speakerkast of versterker bevestigd kan worden. In een handomdraai kun je hem er weer af halen en verplaatsen zonder de vleugelmoer weer los te maken. Dit is vooral makkelijk in de studio om de juiste sound te vinden.

Let op! Als de zijkant van de versterker of speakerkast groter is dan 5,75 cm past de Amp Clamp 'S' niet.


Weergave per pagina
Sorteren op
*

Prijzen zijn inclusief BTW, plus leveringskosten